Tarieven

Gaat uw hond iedere week mee, dan bent u het best uit met een abonnement per maand. Onze prijzen zijn ook per maand! 

Sommige andere hondenuitlaat-servicen geven u een prijs per 4 weken, dat is behoorlijk duurder!


Abonnementen

Onze abonnementen zijn op ieder moment opzegbaar en betaalt u per incasso, dat is gemakkelijk en u bespaart uzelf de rompslomp van steeds terugkerende betalingen.

Vakantie of een keer een weekje overslaan? Geen enkel probleem, u kunt uw abonnement zo vaak als u wilt per week schorsen.

Prijzen

Abonnementen prijs per maand per wandeling
2x per week  € 93,- € 10,73 
3x per week  € 137,- € 10,54 
4x per week  € 180,- € 10,38 
5x per week  € 220,- € 10,15 

Abonnementen worden iedere 25ste van de maand van uw rekening afgeschreven, vooraf ontvangt u een factuur. Betaalt u liever zonder incasso? Dat kan, het bedrag moet dan voor het einde van de maand op onze rekening zijn bijgeschreven, u betaalt € 1,50 administratie kosten.

Wandelkaarten

Gaat uw hond onregelmatig met ons mee? Dan kunt u onze wandelingenkaarten kopen. Deze zijn flexibel en overzichtelijk. De wandelingkaart ligt bij u thuis en na iedere wandeling tekenen we de datum af op uw kaart. Als de kaart vol is, kunt u in overleg een nieuwe kaart aanschaffen.

Prijzen

Wandelkaarten prijs per kaart per wandeling
Incidenteel 5 wandelingen € 65,- € 13,-
Standaard 10 wandelingen  € 115,- € 11,50 
Voordelige 22 wandelingen  € 230,- € 10,45 
Losse wandeling (speciale zorg honden)  € 13,- € 13,- 

Wandelingenkaarten betaalt u vooraf.

Overige diensten

Dienst prijs
Vakantieopvang hele week (7)  € 135,-

Informeer naar onze extra vakantie/weekend diensten.

Bovenstaande diensten worden alleen aan onze vaste klanten geleverd.

(tijdens vakantieopvang gaat uw hond alle dagen mee met de roedel)

Betaling van facturen

De betalingstermijn van onze facturen is 14 dagen. Op onze facturen wordt er geen restitutie toegepast mits anders overeengekomen. U kunt niet met cash geld betalen, onze wandelaars zullen uw geld niet aannemen! Het bedrag dient onder vermelding van het factuurnummer overgemaakt te worden.

Betaling via machtiging voor standaard Europese incasso

Een betaling van een abonnement met een standaard Europese incasso (SEPA) kan plaatsvinden als u daar zelf toestemming voor geeft door het afgeven van een machtiging. Tijdens het intake gesprek kunt u uw persoonlijke gegevens invullen op de machtigingskaart, u zet uw handtekenig en uw wandelaar geeft deze af aan onze administratie. Hiermee zullen wij de betalingen automatisch van uw rekening afschrijven.

U wordt voorafgaand aan een afboeking geinformeerd via een factuur over het bedrag en moment van afschrijving. Als u het niet eens bent met een betaling, kunt u deze binnen 8 weken zonder opgaaf van reden terug laten boeken.

De automatische betaling kunt u ook stoppen, bijvoorbeeld omdat u wilt stoppen met het abonnement. U kunt dan de rode kaart "Intrekken machtiging" gebruiken. Deze krijgt u tijdens het intakegesprek uitgereikt.

Prijsaanpassing: 5 januari 2019

Hondenuitlaatservice
Vannia.NL

06 - 21 38 91 75

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 59608294