Ella

Eigenaar

Als jong meisje was ik dol op dieren, al moest ik van honden een tijdlang niets hebben. Op 8-jarige leeftijd werd ik aangevallen door een Duitse herder, met als gevolg: 40 hechtingen in mijn arm en been en pas na zes maanden revalidatie kon ik weer lopen. Sinds die tijd was ik doodsbang voor honden.

In 2004 overwon ik mijn angst en nam ik een Tervuerense herder in huis, genaamd Vannia. Mijn tweede herder kwam in 2007. Nero.

Zelf had ik een hondenuitlaatservice nodig. Nero vond dat zo leuk dat ik nieuwsgierig werd en meerdere keren met hen ben meegelopen. In 2014 heb ik mijn hart gevolgd en startte ik mijn eigen hondenuitlaatservice.

Kwaliteit en professionaliteit worden vanzelf zichtbaar als je iets met je hart doet. 

Diploma: 
'Erkende Hondenuitlaatservice' 

Certificaat: 
'Kynologisch Instructeur 1'

Cisca

Cisca

Hondenbegeleidster

Hoi, Ik ben Francisca (Cis) de Vries, ben in Amsterdam geboren. Sinds 2001 woon ik in Almere. Vroeger hebben wij altijd dieren gehad. Ik ben opgegroeid met onze duitse herder Hertha, en onze poes Snuitje. Op latere leeftijd heb ik twee herders Maxine en Cees, poezen Kikker en Spook en paarden gehad.

Van 2012 tot 2015 heb ik een eigen hondenuitlaatservice gehad. Ik heb het geluk gehad dat ik bij Vannia kon beginnen, en ik hoop mee te kunnen groeien in het bedrijf, want er is nix mooiers dan te mogen werken met honden!

Diploma: 
'Erkende Hondenuitlaatservice' 

Hondenuitlaatservice
Vannia.NL

06 - 21 38 91 75

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 59608294